sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Elvina tahtoo ompelemaan!

Tervehdys kaikille! Olen pari päivää kadehtinut taidokkaita töitänne, enkä kestänyt enää. Pakko on päästä mukaan!!! Olen aikeissa hankkia joitakin kirjoja, mutta on kun en ole yhtään vielä nähnyt, tarvitsisin vähän apua. Pystyykö norjaa tulkitsemaan, jos hallitsee ruotsia (ainakin kotitarpeiksi, ja hiukkasen paremmin kuin englantia)? Entäs onko missään kirjassa sen saman koiran kaavaa, jota Sinooperissa myydään valmiina pakettina? Mikä kirja olisi se ehdoton ykkönen, jos varaa on vain yhteen ihanuuteen? 

Omaa blogia ei ole, eikä siis vielä yhtään mitään näytettävääkään, mutta jospa tästä addiktoituu nyt sitten ihan täysin...

5 kommenttia:

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Hei, minäkin ihailen usein tässä blogissa upeita taidonnäytteitä ja luultavasti pian "kinuan" itsekin mukaan. Itselläni ensimmäinen kirjahankinta oli Tildas Hus (siinä on ainakin koirakaava, luultavasti sama kuin Sinooperin paketissa, tosin en ole nähnyt ko pakettia). Norja on kyllä kieltämättä aika hankalaa ja erilaista kuin ruotsi. Ainakin itselleni tulkinta teetti välillä hieman hankaluuksia. Toinen kirjahankintani oli Satumainen talvi ja siinä on perusjutut selvitetty selkeästi suomeksi. Eli tämän opuksen avulla on mycket lättare tulkita myös norjankielisten kirjojen ohjeita.

Piia kirjoitti...

Itse hallitsen tuon norjan kielenkin jollain lailla, mutta olen ummikoiltakin saanut palautetta että jos ompelemisen perusjutut on hallinnassa niin kaaviokuvat on sen verran selkeät että niilläkin pärjää pitkälle!

Koira löytyy myös käsittääkseni tuon Tilda´s Hus englanninkielisestä versiosta (itsellä kyllä vain tuo norjankielinen alkuperäisteos)nimeltään Sew Pretty Homestyle jota saa edullisimmin kai ostaa www.adlibris.fi verkkokaupasta!

minnap kirjoitti...

minulla on vallan norjankielisiä kirjoja ja aika huonosti ymmärrän, enkä ole mikään "välkky" ompelemaankaan, mutta pärjään mielestäni aika hyvin.Kuvat on mainiot, niitä katselemalla tietää jo paljon!

Tiuku kirjoitti...

Hei!
Olen itse ostanut kirjani Book Plus-kaupasta, jolla on verkkokauppa ja myös myymälä Helsingin Sanomatalossa. Ensimmäiseksi ostin Satumainen talvi-kirjan, jonka sain myymälästä matkaani heti. Myöhemmin tilasin Sew Pretty Homestyle-kirjan, jonka toimituksessa meni reilu viikko. Tilasin samalla myös Crafting springtime gifts-kirjan ja sen saamisessa meni kuukausi. Tosin kirja maksoi 10,80€, eikä minulla ollut kiirettä saada sitä.

Koira on mielestäni sama, kuin Sinooperin pakkauksessa.

Merja kirjoitti...

Heippa!
hauska,että tänne tulee koko ajan lisää väkeä :)) olen itsekin vasta ihan uusi täällä.ostin satumainen talvi-kirjan,se on varmaan hyvä eka kirja,koska on suomenkielinen ja siinä on hyviä yleisohjeita suomeksi.tilasin pari norjankielistä kirjaa,uskon saavani niistä selkoa vaikken osaakaan norjaa.rohkeasti kokeilemaan :)