tiistai 15. tammikuuta 2008

Tossut ja pääsiäiskassi

Eihän tässä kerkeä enää edes nukkua, kun ompelukoneella pitää Tilda-juttuja surrutella kaiket yöt ;). Eilen iltayöllä sain valmiiksi nuo valkoiset tossut (ohje Sew Pretty Homestyle) ja pääsiäiskassin viimeistelin pari minuuttia sitten (ohje Crafting Springtime Gifts).Tossuja pitää kyllä tehdä lisää jossain vaiheessa. Nuo oli lähinnä tuommoiset kokeiluversiot valkoisesta fleecestä ja pikkupallollisesta puuvillatyynyliinasta toteutettuna ;). Ei todellakaan mikään käytännöllinen väri tossuihin...

9 kommenttia:

Titti kirjoitti...

Voi miten ihania!! Minä olen myös suunnitellut noiden tossujen tekoa.

Kerttuli kirjoitti...

Tossut ovat aivan ihastuttavan pehmoisen näköiset.

KaSil kirjoitti...

Mää en ala mitään, niin ihania *menee maton alle murjottamaan*
Minkä kokoinen tuo kassi o?

kaisamarika kirjoitti...

Nuo tossut on mullakin listalla "pakko tehdä".
Oliko ne vaikeatkin tehtävät?

Virkku kirjoitti...

Kassi on tehty ohjeen mitoilla, eli korkeus taisi olla 17 ja leveys 25cm. En pääse tällä hetkellä asiaa tarkistamaan. Aika pieneltä se näyttää, mutta kyllä sinne nyt pari pääsiäismunaa mahtunee ;).
Tossut olivat mielestäni helpot. Tosin ompelin ne jotenkin kummallisesti ja vasta jälkeen päin ymmärsin, miten ne olisi kannattanut tehdä. No, lopputulos kuitenkin sama. Tossujen pohjapalojen väliin laitoin pari kerrosta vanulevyä, niin tuli ihan kivan pehmeät askeltaa :).

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Tossut aivan mahtavat. Täytyypä kokeilla, kun saan ohjekirjan "käsiini". Mitähän kannattaisi laittaa pohjiin, etteivät olisi kovin liukkaat?

Merja kirjoitti...

Joo,yhdyn edellisiin kehujiin,tosi ihanat!aion itsekin myös tossuja kokeilla :))
(ja pitkä on se lista,mitä on ihan PAKKO kokeilla,mutta ei voi mitään :)))

Virkku kirjoitti...

Itse en ole kyllä yhtään ajatellut pohjien liukkautta... Luotan siihen, että pysyn tukevasti pystyssä, tai sitten menen sillai hiihtämällä eteenpäin ;).
Ja kiitos kehuista, vaikken jaksanut tossuja edes mitenkään nätisti koristella.
Innolla odottelen teidän tossukuvia ihasteltaviksi :).

Marraskuu kirjoitti...

Tosi kivan näköiset tossut ja laukku. Pitäisi kans kokeilla tehdä, meikäläisellä kuin myös pitkä lista mitä haluaisi kokeilla:)