tiistai 25. maaliskuuta 2008

Essu


Nyt on jäänyt Tildailut vähiin, koska olen mukana viikonloppuna järjestettävillä Tilkkupäivillä ja se on työllistänyt viimeiset viikot. Tänään valmistui esiliina tapahtumaa varten. Esittelen sen kuitenkin täälläkin, vaikka ei Tildaa olekaan. Tildailuun sopivia kankaita ajattelin hankkia lisää viikonlopun tapahtumasta.


Liityin Unelma-kerhoon jo yli kaksi viikkoa sitten, ja vieläkin odotan tutustumispakettiani. Sieltä pitäisi tulla pari kirjaa (valitsin Tildan tapaan ja säilytyskirjan, en muista enää nimeä) ja Tilda-peltipurkkeja. Laitoin jo sähköpostiakin, että miksi kestää näin kauan. Ei auta muu kuin odotella. Onko kukaan muu liittynyt ja miten kauan paketin tulossa on kestänyt?

5 kommenttia:

Jaanabella kirjoitti...

Hei! Odottele rauhassa.Minä liityin jo yli kuukausi sitten,enkä ole vielä pakettia saanut.Alkavat postittaa niitä nyt kuunvaihteessa.

Anni kirjoitti...

Hei, tämäpä hyvä tietää, sillä itsekin odottelen nyt ainakin kolmatta viikkoa tuota pakettia. Arvelin koko suuren Tilda-suosion perusteella, että taatusti ainakin tuon Tilda-kirjan tilaus hipoo heidän odotusrajojaan ;-) No, hyvää kannattaa odottaa!

mari kirjoitti...

Sama täällä. Liityin muutama vikkko sitten jo eikä mitään kuulu. Vaan peräti myyjä soitti ja tarjosi tätä kerhoa miulle, meni hiljaiseksi kun sanoin että liitytty on ajat sitten ;)

Tarja kirjoitti...

Täälläkin liitytty jo ajat sitten. Paketteja alkavat postitella nyt maaliskuun loppupuolella, eli piakkoin pitäisi postia alkaa tulla :o)

SatuSara kirjoitti...

Liityin vasta tänään eli odottelemista riittää. Tilda kirja ja peltipurkit valitsin kanssa.