sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Pääsiäistä odotellessa


Munille "huppuja" -totesin vain että meillä ei muuten edelleenkään ole munakuppeja... Keskellä koristesydän.


Koristesydän


Munia.. kaksi isompaa ja yksi pienempi keskellä -siinä sitten se "pakollinen" sydän koristeena..

.

9 kommenttia:

eijuska kirjoitti...

Olet tehnyt ihania juttuja.

lime kirjoitti...

oi ihanuus tuota sydäntä missä on se painettu kuva! miten olet sen tehnyt? oletko jotenkin printannut kuvan kankaalle vai miten?

aronja kirjoitti...

Kuva netistä printtaamalla sille siirtopaperille ja se sitten silittämällä kankaalle..

Marraskuu kirjoitti...

Aivan ihania:) Sydän todella ihanuus:)

lime kirjoitti...

Kiitos vastauksesta : )! millä nimellä siirtopaperia saa kaupasta? printattaessa sulla oli ilmeisesti valokuva-asetukset?

aronja kirjoitti...

No minulla on tämänkertainen HP:n tuote ja tässä lukee että Iron-on transfers. Välillä printtaan suoraan koneen kuvakansiosta (saa valittua tuon ihan minikuvakoon mitä on tuossa kananmunahattusissa) ja silloin valitsen valokuvapaperin välillä sitten Picasan kautta, valitsen silloin myös valokuvapaperin ja tarkan tulostuksen -ja huom! kuva pitää tulostaa PEILIKUVANA varsinkin jos siinä on tekstiä... (itse vaihdan sen peilikuva-asetuksen tulostimen asetuksista). Paperia saa mm. kirjakaupoista ja jossain on kai isommissa Tiimareissakin. Meillä saa valokuvausliikkeestä ostaa yksittäisarkkejakin.

Lissu kirjoitti...

Kauniita! Mulla oli tuota samaa HP:n paperia, mutta en onnistunut sillä.
Kauanko silitit kuvaa?

my little cottage kirjoitti...

onpa kauniita ompeluksia

aronja kirjoitti...

Sitä paperia pitää silittää kauan ja minä liikuttelen silitysrautaa siinä koko ajan pikkuisen niin ei pala kangas. Ohjeessahan on että maksimilämpö ja 3 minuuttia painellen raudalla mutta minä olen puuvillan lämmöllä silittänyt. Kuvan kannattaa antaa jäähtyä kunnolla ennen kuin paperin poistaa ja alusta jolla silittää pitää olla jämäkkä.