tiistai 4. maaliskuuta 2008

Tilda neulatyyny

Hiihtolomallakin sain salaa tehtyä Tildailuja ;D ja koska hurahdus alkaa olla jo aika vakavan sorttista, täytyi nuppineulatkin tuunata tyyliin sopiviksi, eli pilkullisiksi :)

Neulatyyny on hyvänkokoinen ja mallinen, mutta isoa puista rengasta en löytänyt etsinnöistäni huolimatta mistään. Tein sen sitten vanulla päällystämästäni pahvirenkulasta, no toimiihan tuokin.

7 kommenttia:

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Wau, onpa hieno. Ja nuo nuppineulat ovat kyllä piste ii:n päälle :)

my little cottage kirjoitti...

voi kun on kivan näkönen

Eliza kirjoitti...

Sattuipa somasti.Mulla on samanlaiset kirjailut valmiina justiin samanlaiselle kankaalle myös neulatyynyä varten. Kesken on tekeminen juuri tuon rinkulan puuttumisen takia, vaan näyttähän tuo ideasi toimittavan saman asian. :)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Mistäköhän noita sopivia renkuloita saisi? Pienenmpiinhän voi käyttää niitä verhotangon puisia renkaita.

Melle ja minä kirjoitti...

Söpö neulatyyny ja mitkä neulat:)

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Syötävän suloinen.
Kirjailu on ihana.
Olen tekemässä ekaa tilda-työtäni, kissaa. Ja kissan vaatteeseenkin kuuluisi kirjailu. Miten onnistun parhaiten kirjailussa? Täytyykö teksti kopioida kaavoista kankaaseen jotenkin ekaksi?

Noora *päästään pyörällä*

Piipa kirjoitti...

Minä kopioin kirjailut ensin lyijykynällä leivinpaperille ja käytän kirjonta tekstien ja kuvioiden siirtämiseen hiilipaperia (jolla voi siirtää kuvioita myös paperille tai puulle) sillä tulee kankaalle lyijykynämäinen pinta,eikä kangasta tarvitse pestä. Jälki kuluu siis pois ja siitä johtuen kannattaa kopioida sana kerrallaan. Ihan vartavasten kankaille tarkoitettujakin siirtopaperitakin kuuluu olevan olemassa, varmaan käsityöliikkeissä. Pieneltä paikkakunnalta en ole niitä vain löytänyt ja hiilipaperi on toiminut aika kivasti. Ihan pienissä teksteissä se ei kyllä ole paras.