torstai 6. maaliskuuta 2008

Uusi tildailija minäkin!Hei kaikille tildailijoille. Ilmoittaudun tildailuun hurahtaneeksi minäkin. Innostus on pari kuukautta vanha ja jo poikinut ensimmäiset söpöt asiat kotiin. Inspiraation lähteenä on ollut norjankielinen Tildas Hus ja ihanat kankaat Tampereen Sinooperista, nyt uutena asiana tämä blogi. Kankaat ovat minusta niin herkullisia, että olen käyttänyt niitä myös lastenvaatteiden ideoimiseen (kuvassa). Itselläni ei ole omia lapsia, mutta luomukset tulevat ystävien lapsille. Mukava on ollut kuulkaa huomata, etten ole tässä maassa ainoa, joka on ihastunut näihin Tilda-juttuihin!

Terveisin Serafiina

4 kommenttia:

Elvina kirjoitti...

Oih, tuo hame on aivan mieletön! Voisin itsellenikin laittaa! Jos raaskin ostaa noita kankaita joskus, teen varmasti omalle tyllerölle vastaavan.

my little cottage kirjoitti...

ihanan näköinen pussukka ja hame ;)

Kirsi kirjoitti...

Tervetuloa mukaan, itsekin tulin täältä hakemaan vertaistukea. :-) Tää on kyllä niin addiktoivaa, mutta kuitenkin niiiiin ihanaa. Ja voisihan sitä aikansa paljonkin huonommin käyttää.

Nenriel kirjoitti...

Tervetuloa mukaan meihin hurahtaneisiin! =) Asutko Tampereella? Ajattelin kun mainitsit ainakin Tampereen Sinooperin!? ..Kaipailen Tampereelta toista addiktia =)