torstai 10. huhtikuuta 2008

Ei yhtikäs mitään...

En ole saanut pitkään aikaan mitään valmista aikaiseksi. Työn alla on yhtä jos toista.
Tänään väkersin Tildas Hus:n kissaa, mutta kovin kaunis ei ollut lopputulos joten jääköön kissa kuvaamatta. Huonon lopputuloksen jälkeen otin kankaat esiin ja sakset käteen ja leikkasin uudet kappaleet, odottelen tässä vaan parempaa "ompelutuuria".
Myös hevosta olen tekemässä ja se ihme kýllä näyttää ihan lupaavalta..

Suurin vaikeus mulla on käsinompelu, jälki on jotenkin sotkuisen näköistä.. :(

3 kommenttia:

Lasineito kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lasineito kirjoitti...

Taidat nyt olla itseäsi kohtaan turhan ankara:)) Yritystä on ollut ja suunnitelmiakin hirveästi joten olethan ollut todella ahkera.

Tunnen tuon tunteen jolloin teen ja teen ja tuntuu, että mitään ei synny:( Paljon on ihania malleja ja kaikki pitäisi saada heti valmiiksi ainakin minulla on näin. "ja just silloin kaik epäonnistuu"

Mutta iloista mieltä ja ompelutuurin oottelua sinulle.

Vaapukkamehu kirjoitti...

Oi voi... Joskus käsin ompelu on suhruista, varsinkin kun lankarulla on loppumaan päin käyttäytyy lanka todella keljusti.. En tiedä mistä johtuu, mutta usein olen tähän törmännyt. samoin, jos aion vähän varmistella ja vetäistä pistot 2-kertaisella langalla, että olisi tiukemmassa. Joskus tarve vaatisi =) . Yleensä tällöin jälki on todella alaluokkaista :(
Älä kuitenkaan sure! Et ole ainoa ja aina voi yrittää uudelleen, ne käsin ompeleet voi jopa purkaa. Hörpätä väliin mukillinen kaakao-kahvia ja uutta yritystä!! Hyvä siitä tulee, usko pois!