keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Tuliaisnallet Tippa ja Isonenä

Nää nallet matkusti miun mukana Tukholmaan tuliaisiks miun 3 ja 1 vuotiaille hoidokeille. Vielä lähtöaamuna kiireessä näitä väsäsin, niin huomasin, että tuolta (viime)Tipalta jäi suu kokonaan tekemättä, että se onki nyt sit vähä tavallista hiljasempi nalle:D Ja semmosta kyytiä se on jo täälä saanu, että kädet alkaa olla aika muhkuraiset, toinen korva on hassusti niinku näkyy ja ihme jos jäseniä ei kohta tartte kiinnitellä uudestaan (otin lankaa sitä varten mukaan:D). Mutta kovin oli mieleinen kyllä (johtuen todennäkösesti väristä)! Tää nalle on kyllä melkein miun suosikki kun tuo kangas on niin kiva...aika karkki:)

Toinen nalle on sitten vähän vauvaystävällisempi. Tuostakin kankaasta mie tykkään, mutta nenästä tuli kyllä pikkasen turhan suuri:) Ja tein sille viellä suunkin kun tuo nenä näytti yksin niin tyhmältä. Tääkin tuntu olevan kovasti mieleen tai ainaki hyvän makunen!
7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

wau,hyvä nomppis!hienot tuliaiset ja hei,toi vaaleenpunanen kangas on ihana,mulla on sitä tilkku jonka sain sulta ja tein siitä oman prinsessan huoneen oveen kaksi sydäntä :)

Verka kirjoitti...

Ihanasta kankaasta tämä alempi nalle ja nauhakin kaulassa on justiinsa eikä melkein! :)

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Ihastuttavia nallukoita! :)

Kirsi kirjoitti...

(viime) Tippa on kyllä ihan yliveto! Mistä kirjasta tuon alemman nallen kaavat löytyvät? Tuliaisnallet saavat varmasti paljon hoivaa ja rakkautta. :-)

♡ _KaSil_♡ kirjoitti...

ihana tuo vaaleanpunainen nalle!!!

Marika kirjoitti...

Ihanat ! Mistä olet löytänyt tuon pikkunallen ruutukankaan jos saan udella :)

Nomppis kirjoitti...

Kiitosta:)
Alemman nallen kangas on ostettu Ikealta joskus aikoja sitten...ainaki 5 vuotta taaksepäin! Ja nallen kaavoista en tiedä muuta kun että mä sain ne joltain kivalta (kääks, kukahan se olikaan...) spostiin kun pyysin:)