sunnuntai 10. elokuuta 2008

Tuunaamalla Tildaa

Tämä kirpputori löytö ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä, eikä toisellakaan. Mutta jotain mielenkiintoista siinä kuitenkin oli. Kummallinen ja rumakin matkamuisto, oli vain niin halpa ;D
Hökötyksen hioin, maalasin vaniljan sävyiseksi ja koriste maalasin Tilda-ruusun tuohon syvennykseen. Sahanpuru täytteinen neulatyyny sai uutta ilmettä Tilda-kankaalla, uusilla vanuilla ja punaisella nyörillä.
Tästä tuli Tildamaisen tuunauksen jälkeen, tuiki tarpeellinen apuväline käsitöitä tehdessäni :)

7 kommenttia:

Viherkumpu kirjoitti...

No saitpa suht rumasta kapineesta kauniin ja taatusti tuo on kätevä ommeltaessa. Itsellä aina lankarullat pyörii pitkin pöytiä ja lattioita... :)

Possumamma kirjoitti...

Wau, onpa kyllä ihan kuin eri kapistus, tuli tosi kaunis! Tuommoinen olisi kyllä itsellekkin tarpeen, mulla on aina langat hukassa, pitääkin alkaa miettimään, että mistäs itselleen lankatelineen tekisi:)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)
Tarpeeseen tuli tämä kapistus minullakin ;D

Merja K kirjoitti...

Tulipa tosi kiva lankateline. Hyvä esimerkki siitä, että tuunamalla saa mitä eriskummallisimmista tavaroista käyttökelpoisia. Hieno juttu :)

my little cottage kirjoitti...

onpa ihana, mitä sitä kaikkea "rumista" ostoksista saa aikaan ;).pikkaisen väriä pintaan ja valmis on *hihii*

Repolainen kirjoitti...

Kaunis ei voi muuta sanoa.Haksahdin itse jokin aikaa sitten ostamaan kirppikseltä sellaisia vanhoja puisia lankarullia.Nekin on tosi nättejä.Ajattelin muutamaan pyöräyttää lankaa ja ottaa oikeasti käyttöön.Tässä olisi kyllä idistä jos yhdistäisi neulatyynyn ja rullat =)Tosin tykkään kyllä ihan hirmuisesti Tildaetana neulatyynystä.

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Mikä muodonmuutos ja varmasti parempaan suuntaan. ;)
Tää on hieno!!