maanantai 19. marraskuuta 2007

Heippa Tildalaiset!!!

Luin tuolla jossakin kohdassa tai jonkun blogissa sellaista, että hän ihmetteli ,kyseli, että mikä tämä Tilda hulluus on??? Mitä me teemme ja touhuamme Tildojemme kanssa.... Että vaihdatteko vai ???

Mitäs mieltä olette, jos joulun jälkeen laitamme me Addiktit pystyyn Tilda vaihdon omilla luomuksilla?????

Siinä tulisi vaihdettua Tilda unelmia ihan kunnolla!

7 kommenttia:

maisuli kirjoitti...

Oikein kiva idea, ainakin minun mielestä. Kiva olisi myös kaavoja vaihdella, kun esim. minulla ei ole kun yksi kirja tällä hetkellä joten kaava varasto on suhteellisen suppea!
JA kangas/muu pieni hilpetööri(napit, nauhat yms..)jutut?

t.maisuli

KaSil kirjoitti...

Kuule, tätä mä jo mietin heti kun perustin tän paikan. Vois joulun jälkeen ajatella sellaista =)
Maisulin ehdottamat jutut on kans hyviä.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

joo kuulostaa hyvältä ajatukselta mut pitää varmaan miettiä jotain systeemiä ja hintaa vai tehdäänkö joku toivomus lista jokainen vai mite ideoita? olisko tammikuun loppu hyvä kun joulu vie kuitenkin rahat?

maisuli kirjoitti...

Niin, ei kait niitä myymään rueta vai? Toki voidaanhan vaikka tehdä semmoinen "tori-nurkkaus" linkki mistä voi tilda-aiheista tavaraa ostaa. JA sitten voisi olla vaihdokki puoli minne jokainen voi laittaa vaihtoon menevää tilda-tavaraa(valm.nuket/-tuotteet, kankaat, napit, yms...mitä kaikkea siihen liittyykään)?

Willis kirjoitti...

Ajattelin juuri, että rahaa ei tarvitsisi ajatella, koska jokaisella on varmaan kaavoja, kankaita sun muita tarvikkeita kotona.... sitten vain kehtittelemään ideaa ja esim. koko luokkaa " pieni iloinen Tilda yllätys" joku pieni tilda juttu tai tilda tavaran vaihto tai jotain.... Ei tarvitse heti olla jotain suurta... kehitellään.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

siis ajattelin tota vaihtoa systeemillä kuin et olis vaihto mut et millä summalla vaihdetaan et suht saman arvosta jokainen sais jos vaihdetaan kun tiedän et näis vaihdoissa on välist silleen käynny et toinen ostaa kalliin ja sit saa tosi pienen jutun jos ymmärrätte mitä tarkoitan. silleen et yhdelle ilmottaudutaan ja se sit jakaa parit tai tehdään rinki silleen vaihdetaan sitä tilda tavaraa? miltäs kuulostaa?

minnap kirjoitti...

miettikää te vaan tää vaihto valmiiksi, kyllä mä tulen mukaan, mutta mieluummin vasta joulun jälkeen!