tiistai 20. marraskuuta 2007

Löytyisikö innostusta?

Ajattelin semmoista hommaa että tiedättekö paikan http://www.pandurohobby.se/menu/MenuServlet

Siellä on vaikka mitä ihanaa tilda tavaraa...(paremmat valikoimat kuin sinooperissa?)

Laitetaanko yhteistilaus menemään.. Ei oikein yksin uskalla lähteä sieltä tilamaan, varsinkaan kun tuo ruotsin kieli ei ole mitään vahvinta!

t.maisuli

9 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Minä olen siellä usein ihaillut niitä Tilda juttuja, mutta jostain kummansyystä en ole uskaltanu tilata, vaikka olen lukenut, että on ihan luotettava kauppa. Mua hämää jotenkin se huonosti selitetyt maksu vaihtoehdot. Joten lähtisin mielihyvin kimppaan.

Asuuko joku Tildalaisista lähellä Sinooperia. Minulla on lähimpään Sinopeeriin reilu 100 kilometriä suuntaan jonne on vähemmän asiaa.Mielessä on käynyt että mikäli haluaisn tilata, oisiko joku käydä ostamassa. Tietenkin maksaisin postit ja tuotteet?

Anonyymi kirjoitti...

Vantaan sinooperissa on ainakin melkoiset valikoimat Tilda-kamaa. Kankaitakin.

minnap kirjoitti...

Mä olen tehnyt tilausta tonne pandurolle, mulla on sinne valmiit asiakassuhteet, että voin kyllä hoitaa tilauksen sinne.Sekä suosittelen, että joulun jälkeen tildankin tavaroissa on aika hyvät alet, joten josko odotettais sinne?
Sekä mulla on vielä toiminimi, jolla saa myös alennusta!

Sanna kirjoitti...

Voi minnap. Ihanaa ja eiköhän me jakseta odottaa joulunjälkeen tai omastapuolestani minä ainakin jaksan.

Piia kirjoitti...

Itse olen tilannut menneinä vuosina tuolta Pandurolta Tilda-juttuja, kun niitä ei vielä Suomesta saanut ja pari asiaa sanoisin omista kokemuksista:

1. Ainoa maksuvaihtoehto oli etukäteismaksu eu-maksuna heidän tililleen!

2. Postikulut ovat Ruotsista järkyttävän isot tavaran painoon nähden ja laskuttivat ainakin minulta ihan todelliset kulut (tietysti tulee halvemmaksi jos kulut jaetaan!)

3. Tarjoukset olivat vain ruotsalaisille, ja minäkin jouduin maksamaan ovh-hinnan yhdistä peltipurkeista, jotka olivat -50% tuolla sivuilla

Mutta jos asiat ovat parantuneet siitä mitä vuosi sitten kun viimeksi tilasin, niin innolla lähden minäkin mukaan kimppatilaukseen!

Ja nyt olisi kovasti tarvetta Tildan kankaille, joten jos joku on käymässä Sinooperissä josta niitä saa niin maksaisin tietty kankaat ja postarit ja jotain vaivanpalkkaakin!

maisuli kirjoitti...

JEP!

Eli jätetäänkö tilaus sitten sinne joulun jälkeen... Minä ainakin voisin jotain tilata!

t.maisuli

LEINOLA kirjoitti...

Mä voisin tai oon jo hakenutkin kerran kankaita Sinooperista..

En siellä joka viikko käy, mutta samalla kun itsekkin käyn voin ostaa.. Tamperella ei nyt niin isot valikoimat, mutta on kuiteskin esim. kankaita jonkinverran hinnat n. 15-18e metri, pienin pala on 10cm minkä saa..

T. sari

Cottonella kirjoitti...

kimppatilaukseen tulen mukaan :)
t.Cottonella

kukka kirjoitti...

Minäkin voin tulla kimppaan, katsellaan nyt miten näiden teko lähtee ensikertalaiselta käyntiin..