maanantai 17. joulukuuta 2007


Heips
Tällaisen ihkut kaverukset syntyi tässä hetki sitten. Kaverukset laitan lahjaksi hyvälle ystävälleni. Nallen korvat oli kyllä tosi vaikea kiinnittää....

6 kommenttia:

Willis kirjoitti...

ihanat sait valmiiksi! nallekin on niin söpö ja söpöjä, kun ovat pullukoita!!!!

millam kirjoitti...

Kivat kaverukset! Olen huomannut käsin ommeltuja nalleja tehdessäni tuon saman, korvien kiinnitys on hankalin vaihe nallenteossa...

Piia kirjoitti...

Ihania!

aronja kirjoitti...

Korvathan on helpointa ommella kiinni ennenkuin pää ommellaan. Eli leikkaat korvien osat, ompelet ja käännät. Leikkaat pään osat ja ompelet korvat niihin sitä varten oleviin leikattuihin kohtiin. Sitten pään osat vastakkain ja ompelet kiinni ne ympäryssaumat. Ei vaikeaa kun vain muistaa ommella ne korvat oikeinpäin.. (on muuten simpuran vaikeaa selittää tuota touhua.. kuvina olisi varmaan helpompaa näyttää ymmärrettävästi)

Anonyymi kirjoitti...

Vaan voi korva joutua myös hassuun kohtaan ylläolevalla ohjeella (ainakin jos ei ole valmiita loven kohtia kaavassa korvia varten). Kun pää on täytetty tulee korva "oikeaan kohtaan" helpommin vaikka ompelu voikin olla työläämpää :)

KaSil kirjoitti...

Mulla meni just ekan nallen kaa niin että korvat meni vööröön kohtaan, tästä lähin ompelen käsin. Mutta jokaisella se oma tapansa miten saa parhaiten.