tiistai 25. joulukuuta 2007

Mielipiteitä?

Ajattelin jos aloitettais vaihto "varovasti" materiaali vaihdolla, NYT EI ilmottauduta vaihtoon, vaan kerrotte MITÄ MIELTÄ olette jos vaihto olisi tälläinen?

ISO vaihto:

* kangaspala koko noin 50 x 50 cm
*kangaspala koko noin 25 x 25 cm
* 2 kangaspalaa koko noin 15 x 15cm ( samanlaiset tai erinlaiset)
*6 nappia ( voi olla erinlaiset tai kaikki samanlaisia)
* koritse nauhaa 30cm
* joku pieni ylläri jota voi käyttää Tilda jutuissa

pieni vaihto

*Kaksi erilaista tilda kangaspalaa koko 15x15
*jokunen nätti nappi

11 kommenttia:

millam kirjoitti...

Kaksi erilaista tilda kangaspalaa koko 15x15 ja jokunen nätti nappi olisi hyvänkuuloinen ajatus pienimuotoisena vaihtona (meinisi ihan normikirjekuorressa).

Isollekin vaihdolle löytyy varmaan kannattajansa :)

KaSil kirjoitti...

Millam: tuo pieni vaihto on hyvä ajatus kanssa. Mutta isoon ajattelin että vois ainakin kankaat olla ihan mitä vaan, nättejä, koska mulla itelläni ei oo Tilda kankaita enkä raasi tilata.

Leena kirjoitti...

Vastaus tulikin kankaista :)
Meiltäkään ei löydy kauppaa josta sais Tilda kankaita,joten tuo ois kiva että muutkin kävis...mutta mulle käy kumpivaan vaihto.

Melle ja minä kirjoitti...

Olisi mukava tämä vaihto juttu jos onnistuisi niin ettei ainakaan aivan kaiken tarvitse olla aitoa tildaa koska ainakin minulla on ongelmia kankaiden hankinnassa. Eli en ole vieläkään päässyt riittävän kauas shoppailemaan.

mursuliina kirjoitti...

mä olisin kanssa kiinnostunut! tosiaan kankaat voi mielestäni olla mitä tahansa kauniita pienikuvioisia mahdollisesti pastellisiakin vaihtokumppanin mielenkiinnosta riippuen. ja isoon vaihtoon olis kiinnostusta. ainoa "mutta": voisiko sitä koristenauhaa olla kokonainen metri? 30cm ei mulla ainakaan riitä mihkään :D saisiko ne napit olla mitä tahansa kauniita aiheeseen sopivia? toivottavasti tajuan käydä lukemassa ja ilmottautumassa sitten kun ilmottautumisen aika on :D

willis kirjoitti...

oikein hyvältä kuulostaa iso sekä pieni vaihto.....

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä muiden kanssa tuosta kangas yms. muista tarvikkeista.. Aitoa tildaa ei tarvitseisi olla, mutta vastaavanlaista (pastellia, pilkkuja yms) JA napitkin pieniä ja vastaavanlaisia kuin tildalla.

t.maisuli

Titti kirjoitti...

Titti olisi kiinnostunut nyt näin aluksi tuosta pienemmästä vaihdosta, jos ei kankaiden tarvitse olla aitoa Tildaa... Niitä en saa kuin netistä tilaamalla...

millam kirjoitti...

Pienemmmän vaihdon voisi toteuttaa myös "tavallisilla kankailla", jotka siis vain muistuttavat tildaa tai ovat muuten samantyylisiä :)

Piia kirjoitti...

Multakin löytyy Tildaa ainoastaan nappeina ja nauhoina, ja kovasti ovat nekin varastot joulun alla huvenneet! Samantyylisiä kankaita on toki, joten minäkin innolla mukana vaikka molemmissa vaihdoissa, jos muutkin käy kuin tildat!

Nauhaa voisi kyllä olla minunkin mielestä hieman enemmän... jos 1 m tuntuu liian pitkältä niin miten oisi edes 50 cm? Pidemmälle pätkälle ois enemmän käyttötapoja!

Salanimi & Salanimi kirjoitti...

Moi!
Hyvältä kuullostaa molemmat vaihtoehdot - kankaat ei minunkaan mielestäni tarvii olla aitoja tilda-kankaita, kummassakaan, jos ovat muuten somia ja tildahommiin sopivaisia :O)

Eikä muutkaan, nauhat ja napit, kunhan sopivat aiheeseen :O)

Nauhaa voisi olla minustakin 0,5 - 1m.