tiistai 4. joulukuuta 2007

Tilda kirjoista


Ehdin tätä asiaa jo blogissanikin hieman ihmetellä, mutta kirjoittelen tännekin... jos siitä olisi vaikka apua jollekulle?


Omistan onnelisesti kaksi Tildakirjaa. Löysin ne varsin edullisesti Kädentaitomessuilta Tampereelta (yhteensä 43 e). Etsin oikeastaan kirjaa Tildas hus, mutta opin että Sew Pretty Homestyle on SAMA kirja, ainoastaan kieli on englanti, kansi pehmeä ja kannen kuvat eri kuin norjankielisessä kovakantisessa versiossa. Hintakin on paljon edullisempi kuin esim. Sinooperissa, Tildas hus maksoi sinooperissa järkyttävät 68 e, kun kädentaitomessuolta sain sen Hobboksin osastolta vain 20 eurolla!!!
Harmillista (joskin ymmärrettävää), että kirjojen nimet ja kansikuvat saattavat olla eri riippuen painoksesta, julkaisukielestä ja maasta. Tietääköhän joku, onko uusimpaa Tildakirjaa saatuvilla Suomen markkinoilla eri versioina/nimillä? Ja mistähän sen halvimmalla löytäisi ;) ?
Satumainen Talvi = Jul med Tildas venner
Sew Pretty Homestyle = Tildas Hus

11 kommenttia:

Melle ja minä kirjoitti...

Hei!

Ainakin täältä http://www.bookplus.fi/search.php?Authorl=Finnanger,%20Tone&hide=1&CustID=ad41d741080802e25d0a3fbd7c6b8a15 tai täältä http://www.adlibris.com/fi/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=tone+finnanger&title=tone+finnanger&fromproduct=False löytyy jotain eikä hinnatkaan ole ihan mahdottomia.

Inkivääri kirjoitti...

Satumainen talvi oli meidän pienessä kirjakaupass 38€ ja kuulemma Keskisellä oli ollut myös, kertoi ystävä joka selasi sitä meillä ja tuli sitten ostaneeksi omankin Keskisellä käydessään. Hintaa en huomannut kysyä... Myös Ihana Living nettikaupassa sitä oli jossain vaiheessa.

Piia kirjoitti...

Tuolta Adlibriksen kirjakaupasta olen minäkin omat Tilda-kirjani suurimmaksi osaksi ostanut nykyisin! Sieltä sai viimeksi kun kävin myös suloisia Tilda-osoitekirjoja!

Sanna kirjoitti...

Tuo oli hyvä tietää. Minä olen toivonut joululahjaksi tuota Tildas hus kirjaa, mutta minullahan on jo Sew Pretty Home Style. Vaihdoinkin sen sitten siihen Tildas julehusiin. Onneksi kerkesin vielä.

...ja miehä en sitten tiiä mitä joulupukki tuo =D

Niina kirjoitti...

Book plus myy tosiaan montaa tilda-kirjaa huokealla hinnalla, toisissa mainintana pidempi toimitusaika joka ei kuitenkaan ainakaan omalla kohdalla ollut kuin sen viikon kaksi pidempi.

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Onpa ihana blogi teillä. Itse olen myös hurahtanut Tildaan ja on kiva lukea muiden "samanlaisten" kommentteja. Omat kirjani olen hankkinut Adlibriksestä ja uusin kirja on tosi kaunis. Ehkäpä kaunein sisustus- ja askartelukirja, jonka olen koskaan nähnyt. Tähän asti olen ehtinyt tehdä vain joulukortteja, mutta sormet syyhyävät myös ompeluiden pariin :)

Salanimi & Salanimi kirjoitti...

Tilasin juuri noita kirjoja Bookplussasta, tuon Joulukirjan ja Sew Pretty..jne ja sitten sen Spring Crafts. Tuli postikuluineen reilu 50e.

memmu kirjoitti...

Minullakin on juuri nuo kuvan kirjat ja tykkään kovasti! Omani ostin Adlibris-nettikaupasta ja hinnoiltaan olivat mielestäni hyvinkin ok. Kirjoja voin ehdottomasti suositella kaikille ompelusta ja kauniista pienistä asioista pitäville!

Pirkko kirjoitti...

Heippa,
minä olen tilannut Finnangerin ihania kirjoja sekä AdLibris-nettikirjakaupasta että tuolta Bookplussasta ja ovat ehdottomasti halvimpia niistä.
Jotta en tilaisi vahingoissa kahta samansisältöistä, niin kysäisin Adlibriksen asiakaspalvelusta, mitkä kirjat vastaavat toisiaan. Sain ystävälliseltä myyjältä seuraavanlaisen vastauksen, jonka laitan tähän, myös muiden Tilda-intoilijoiden iloksi :)

"Surffailin eri kustantamojen verkkosivuilla, ja tällaista tietoa löysin:
"Tildas hus" on kirjan "Sew pretty homestyle" alkuteos ja
"Satumainen talvi" kirjan alkuteos on nimeltään "Jul med Tildas venner".

Tone Finnangerin kaikki julkaistut norjankieliset alkuteokset julkaisupäivineen ovat:

Jul med Tildas venner 26.09.03
Påske med Tildas venner 11.02.04
Sommer i Tildas hage 11.06.02
Tildas adressebok 26.10.07
Tildas avtalebok 13.11.07
Tildas hus 03.10.06
Tildas jul 02.08.00
Tildas julehus 05.10.07
Tildas påske 02.03.00"

Avtalebok on ilmeisesti kalenteri ja adressebok osoitekirja. :)

Lämpöistä joulunalusaikaa toivotellen

Pirkko

Piipa kirjoitti...

Hei tällä kans yksi Tildoihin hurahtanut. En kylläkään ole saanut aikaiseksi vielä muuta kuin Tilda aiheiset jouluverhot.
Minä omistan kirjan satumainen talvi ja se on tosi hyvä näin aloittelijallekin, kun ohjeet ovat suomeksi (pääsee siis jyvälle) Tämä kirja asia on mietityttänyt minuakin, kun tahtoisi niitä lisää on hyvä tietää ettei samaa kirjaa tilaa montaa kertaa. Vielä kysymys, missä Tilda kirjassa on niitä kenkä aiheisia ihanuuksia (nähnyt jossain)?

Lime kirjoitti...

HEI : )! Minä vasta tutustun ja ihastun tildoihin ja olen hankkimassa netistä sew pretty homestyle -kirjaa.. mitäköhän kyseinen kirja sisältää? pelkästään sisustusjuttuja vai myös muita (kaipailen erit. pupu-kaavoja...)?