sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Yritys ei niin hyvä ;)

Niin siis todellakin yritys, huokaus... Kokeilin tehdä heijastinta, mutta eipäs lopputulos oikein vastannut tavoitetta. Suurin syypää, siivissä oleva heijastinkangas, voisi kai sanoa "heijastinkangas m u o v i", oli varsin haluton yhteistyöhön ;) . 1) Ensin ompelin siivet nurjaltapuolelta (vanu välissä). Kääntäessäni siipiä ympäri "heijastinmuovi" ei kestänyt vaan repesi saumanvaran loveuksesta huolimatta (tai juuri sen takia...) 2) Seuraavaksi päätin ommellla siivet siksakilla päälipuolelta vanu välissä. Hetken aikaa näytti jo lupaavalta! Vaan siipien istutus sydämeen ei sitten oikein toiminut, ne lepattavat, kuten kuvista voi nähdä (olivatkohan siivet sittenkin liian isot?!) . (Ompelijassahan ei voi olla vikaa, eihän?! ;) hih)

Itse sydän on täytety vanulla

Ps. Sydän (keskikokoinen) ja siivenmalli (pienennetty) ovat Satumainen talvi -kirjasta. Kankaat "Tildaa".

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Tuo heijastinkangas on kinkkinen ommeltava, josta itselläkin on hieman kokemusta! Oma projektini onnistui aikanaan paremmin uusintayrityksen kautta, kun keksin harsia ennen varsinaista ompelemista! Voisi toimia tuossakin...

Vaikka onhan tuo suloinen ja ainakin uniikki tuollaisenaankin :)

millam kirjoitti...

juu se harsinta olisi ollut fiksua :) vaan eipäs malttanut tonttu työssään hidastaa :)

Tein uuden heijastimen ja käytin siinä siipinä heijastinnauhaa. Se olikin paljon parempilaatuista ja helpompaa ommella :)

Anonyymi kirjoitti...

no sattuuhan sitä joskus minä sanon aina itselleni että jostakin ne oppirahat on maksettava eli virheiden kautta...