maanantai 14. tammikuuta 2008

Kassi täälläkin..


vaan ei niin keväinen. Tein tämän ennen joulua eli sama ohje kuin Eijuskalla mutta kun kangas on erilainen niin lopputuloskin on ihan toisenlainen. Suhtkoht helppo tehdä, hetken aikaa piti ihan ajatuksen kanssa ohjeita katsella mutta siitä se. Silitin tukikankaan (liimakangas siis) tuohon päälliskankaan toiselle puolelle, muuta koviketta ei siihen hätään ollut käsillä.

3 kommenttia:

Elvina kirjoitti...

Nää on niin upeita! Itse en ymmärrä yhtään, miten nuo kuvat tuohon kiinnitetään... Ommellaanko ne siis ihan vaan vai laitetaanko jollain liimattavalla systeemillä? Täytyykö reunoja huolitella? Kiitos, jos joku viitsii aloittelijaa opastaa, olisi kiva tehdä jotain ihan vaikka kotiin lapsille, jos ei ihan julkiseen käyttöön kehtaa.

aronja kirjoitti...

Tässä oli kankaan kuviointi tällainen joten tämä oli helppo homma =0) Applikoitavien kuvioiden suhteen osaa varmaan joku kokeneepi opastaa. Minä kun aina välillä vähän oikaisen mutkia niin joskus olen kiinnittänyt kuvion taakse kaksipuolisen liimakankaan ja silittänyt sen sitten kankaaseen kiinni. Sitten ompelukoneella tiheällä ja kapealla siksakilla kuvion reunoja myöten ommellen kiinnitys ettei rispaannu. Kaikille kuvioille ei tämmöinen ronski tekniikka käy.. Ja sitten jos ihan kuvia tahtoo siirtää niin se onnistuu printterin, kankaalle soveltuvien t-paitapapereiden ja silitysraudan kanssa. Miksikäs ei tekisi vaikka näillä kaavoilla pikkukassia ja siihen oman lapsen valokuva tai jotain muuta kivaa..

Eijuska kirjoitti...

Ihku kassi,laitoin itsekin vain tukikankaan, vaikka koviketta olisi ollut tein pika kokeilun,seuraavaan sitten.