maanantai 21. tammikuuta 2008

Muodonmuutoksia

Vanha lamppu kaipasi uutta ilmettä ja Tilda-kangas ja paperit ja Miranol-maali sai tulla apuun!Jälkeen:Tämä lumiukko oli kiva jo sellaisenaan, tosin vähän turhan jouluinen ja se on ollut meillä jo vuosia, joten oli aika antaa sille tildamainen kasvojenkohotus :O)

Ennen:
Jälkeen:
8 kommenttia:

my little cottage kirjoitti...

huomenta,

valitettavasti en voi nähdä mitään kuvaa, vain punasia ristiä. myös sinun blogissa. onko virhe vain minun tietarissa???
terkuin

KaSil kirjoitti...

en nää minäkään

Salanimi kirjoitti...

Höh!
Kuinkas nyt noin..?
Vaikka tyhjään omalla koneella välimuistin ja lataan uudelleen, niin hyvin näkyy...Laittakaahan, näkyykö nyt, vai oliko vain väliaikainen häikkä..?
Kysyin kaverilta ja hällä näkyi..
Toivomme parasta :O)

KaSil kirjoitti...

eip näy

willis kirjoitti...

ei ei näy...

kaisamarika kirjoitti...

Täällä näkyy ja tosi hieno on!

Mistä tuo on tehty?

Salanimi kirjoitti...

No niin...koitin ladata kuvat uudelleen ja toivottavasti auttoi..?

kaisamarika: Tuon lampun varjostimen päällystin siis vain tekstiililiiman ja Tilda-ruusukankaan avulla, alaosan maalasin Miranolilla ja tein siihen tuon viirinauhan Tilda-papereista ja narusta kuumaliimaamalla.

Lumiukko on puinen "postilaatikko", joka on meillä aivan käytössä päivittäin, siihen lykkään lähtevät kirjeet ovensuuhun sisäpuolelle, niin voi näppärästi ottaa mukaan, kun lähtee ulos ja tipauttaa postilaatikkoon :O) Siihen muutokseen käytin Tilda-papereita ja kynää tietysti, nuo "ompeleet" on siis piirretty tuohon, samoin tein lumiukolle uudet, tildamaisemmat kasvot :O)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno! Itselläni on samanlainen postipurkki ja kasvojen korotus odottaa sitäkin. Kätevä loota, mutta alkuperäisessä on jotenkin tylsät värit.