sunnuntai 27. tammikuuta 2008
Tässä on ensimmäiset valmiin tekeleeni, Sinooperista jo ennen joulua ostamani enkelit. Annoin itselleni luvan aloittaa niiden tekemisen vasta kun joulukiireet on helpottanut. Valmiina ne on ollut jo parisen viikkoa, mutta silmät ja "meikit" vielä puuttuu, kun pelkään pilaavani valmiit tekoseni. Keräilen vielä rohkeutta. Lisäksi toisessa kuvassa keskellä istuskelee viime viikonlopun tuotokseni, laiha reppana nallukka. Surkealta se kyllä näyttää muiden pulskien nallejeni välissä. Ehkä sen vähän näyttäisi paremmalta, kun saa vaatteet päälleen.

Sain perjantaina uusimman AdLibriksestä tilaamani kirjan, Sommer i Tildas hage. Taas tuli paljon uusia inspiraatioita. Miten ihmeessä vaan saan kaiken ajan riittämään kaikkeen. Olen muuten pahoillani, jos tänne tulee jotain ihme tyhjiä rivejä, mutta olen joitakin kertoja jo yrittänyt hävittää niitä, siirtää kuvia eri kohtiin jne. Ainoa tulos on, että onnistun hävittämään kaiken aikaan saamani. Nyt päätin, että saavat olla sellaisenaan. Toivottavasti ensi kertaan mennessä osaan paremmin. Ainakin jaksan taas kirjoittaa samat asiat muutamaan kertaan. Kone vain on tyhmä, en suinkaan minä.3 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

Oi mitä neitejä!

my little cottage kirjoitti...

ihania. onko ne samoilla kaavoilla tehty kuin julehus kirjassa vai tildas hus?? jos ei saiskonko ruinata ne kaavat sinulta ???

terkuin jutta

pipsa kirjoitti...

Enkelin kaavat on samat kuin kirjan kaavatkin, vaatteetkin suurin piirtein kirjasta. Koristeet sun muut tilpehöörit oli jo valmiina ja ne tein ihan pakkauksen mukaan. Vanu vain puuttui pakkauksesta elikkä tosi kiva aloitustapa tildailuun. Kamerallani ei vain saa kauheen hyviä kuvia niin oikein selkeää kuvaa niistä ei nyt saanut.