torstai 17. tammikuuta 2008

UUSIA TILDA HAHMOJA

Heips! Piipahdin juuri Panduron sivuilla ja taitaa tulla taas kallis visiitti siellä. Mies saa pyöritellä taas päätään vimmatusti ;) Viimeksikin päivitteli, miten onnistuin tilaamaan reilulla tuhannella eurolla, kunnes huomasi summan olevan kruunuina :) Aivan ihania uusia hahmoja ja muita tuotteita mm. "Beach ladies" ja " Country girl". Panduron huonot puolet ovat vain julmetun suuret toimituskulut ja minimi tilaussumma ( ei ole kyllä ollut vaikeuksia saada sitä täyttymään, hih!) Asiakaspalvelu on kylläkin ollut omalla kohdallani siellä aina todella hyvää. Täytyypä alkaa suunnitella " ostoslistaa"....

10 kommenttia:

KaSil kirjoitti...

ja mulla ei aukee noi sivut :(
Paljon se country girl maksoi, muistatko?

Marraskuu kirjoitti...

Se materiaalisatsi on 189 kruunua. Tosi ihana maalaistyttönen, puukengät jalassa ja huivi päässä...

KaSil kirjoitti...

voi miksi voi miksi, mä en pääse noille sivuille :(

Merja kirjoitti...

Ehkä on parempi,että sivut on välillä "sensuurissa" :))))) tai sitten ne on vaan tukossa,kun kaikki yrittää yhtä aikaa.mä kyllä näin country-tyttösen,suloinen,mutta eikös se kaava ole pitkälti sama kuin siinä isossa enkelissäkin?ainakin äkkiseltään näytti siltä.vaatteet ja hiukset vaan erilaiset.ja laihtuneet rantatytöt oli myös hauskoja ;))

my little cottage kirjoitti...

heippa, käväsin myös panduron sivulla kattomassa sitä county girliä. jooooo, on ihana. laita kuva tänne kun on valmis.

terkuin

Tiuku kirjoitti...

Minkä verran ne toimituskulut ja minimitilaus on suunnilleen?

Meillä on Tukholman risteily varattuna ensi kuun alussa, mutta en ole vieläkään saanut mieheltäni varmistusta, että olemmeko lähdössä :( Vinkkinä muuten, että huuto.netistä saa välillä todella halpoja reissuja esim. joulukuussa maksoimme A-luokan hytistä 18€ kaikkine kuluineen!!

Marraskuu kirjoitti...

Tilauksen pitää olla min. 600 sek (n. 64€), kun tilaa Ruotsin ulkopuolelle ja viimeksi kun tilasin toimituskulut oli 312,50 sek (n.33€ :( ). Tällä kertaa tilaan kimpassa äitini kanssa, niin saa nuo toimituskulut vähän pienemmiksi:)Ne vois kyllä laittaa liikkeitä tänne Suomeenkin päin..

Eijuska kirjoitti...

Voi kun olisi joku jonka kanssa voisi tehdä kimppa tilauksen.Mutta en ole lytänyt täältä ketään.Kävin kurkkaamassa siellä sivuills ja kyllä oli ihania juttuja.

Lasineito kirjoitti...

Sivut ei auennut. Mutta olen menossa Tukholmaan . Mikä on osoite?

Marraskuu kirjoitti...

Osoite on Kungsgatan 34, tälläiset aukioloajat oli sivuilla: ark. 10-18.30, la 10-16 ja su 12-16 :)Voi että, kun pääsis ittekki joskus sinne oikein paikan päälle ostoksille...