torstai 14. helmikuuta 2008

APUA!

Katsoin tuonne sivulle jossa näkyy käyttäjät ja meillä on 98 käyttäjää JA:

Blogin kirjoittajat Blogillasi voi olla enintään 100 kirjoittajaa

eli ei saada tänne sitten enempää.
Otetaanko loput halukkaat foorumiin, mutta siitä pitää tulla esittely foorumiin?

12 kommenttia:

Melle ja minä kirjoitti...

Ei ihan asiaan liity mutta tuli mieleeni olisiko tarvetta seurailla addiktien aktiivisuutta eli jos ei mitään kuulu pitkiin aikoihin voisi ainakin tiedustella halukkuutta jatkaa jos ei niin pääsisi sitten edes joku uusikin tilalle. Ajatuksena vaan heittelen : )

KaSil kirjoitti...

m ja m: toi ois hyvä idea, mutta mä en nää oikein mistään sitä onko ketään joka ei oo postannu vaikka kertaakaan. Foorumissa näkee sen, siellä ois helppo seurata. pitääkin nyt toivoa että ne jotka eivät enää tunne halukkuutta olla tässä blogissa, ilmottaisi minulle.

siirisofia kirjoitti...

Samaa mieltä ;-)
Taitaa olla monia, jotka eivät ole kertaakaan tänne kirjoittaneet tai kommentoineet.

KaSil kirjoitti...

Harmi kun ei saa yhteisviestiä tän blogin kautta kaikille jäsenillä, huoh, kai mun pitää alkaa ne 98 viestiä lähettää yksi kerrallaan...kökkö...mutta nyt en ala.

Melle ja minä kirjoitti...

Toimisikohan jos tunnisteeksi laitettaisiin tästälähtien aina myös oma "nimi" sieltähän olisi melko helppo käydä kurkkaamassa koska on viimeksi postannut.

my little cottage kirjoitti...

heips, sanon samaa mitä m ja m ja siirisorsa. jos musta välillä ei kuulu 2-3 päivään mitään, niin johtuu töittem paljoudesta, muuten ilmoittelen sulle jos olen kauemmin poissa näkyviltä ;)

Melle ja minä kirjoitti...

Voi Kasil parka unohda nyt tältä illalata no 98 viestiä tai sä et saa nukuttua ensiyönä:)

KaSil kirjoitti...

m ja m: se on hyvä idea. Mutta alan huomenna postittaa pikkuhiljaa maileja. Älkää suuttuko jos ahkerille postaajilel tulee se viesti, teen copy & pastella kaikki 98 viestiä ja lähetän kaikille sen saman....toivottakaa onnea mulle huomiseen :D

Melle ja minä kirjoitti...

Onnen potkuja Kasilille monon täydeltä!

Nomppis kirjoitti...

Tunsin heti piston sydämmessäni...En nimittäin voi sanoa olevani mitenkään sieltä aktiivisimmasta päästä...Kaikki työt kun ottavat aikansa ja valmistuvat pikkuhiljaa kun on niiiin paljon kaikkea muutakin tässä sivussa:( Mutta kinkkinen juttu tuo tosiaan on! Vaikka nyt joku luovuttaisikin paikkansa, niin jossain vaiheessa se 100 on täynnä kaikista aktiivisimmista...höm...ja kun foorumikin olisi kiva säilyttää entisellään...Pöh, ihan tyhmiä tommoset ihme rajotukset!

mursuliina kirjoitti...

ääääkkk!!! nyt tuli hätä!!!! lisätkää mut äkkiä blogin jäseneksi!!!!! apuaaaaa.

mari kirjoitti...

Täällä myös erittäin ei aktiivi...tuntuu tällä hetkellä olevan kaikki vapaa-aika ihan nollassa. Koko ajan jotakin...mutta kyll ätästä suosta vielä noustaan. annoinkin luvan poistaa miun kirjoitusoikeuden että pääsee tosi aktiivit kirjottelemaan...