sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Tyynynpäällinen

Nuorimmaiseni vietti eilen syntymäpäiväänsä ja ompelin heppahöpöllemme Tildan mallin mukaan tyynynpäällisen. Kun aloitin aplikoinnin vasta edellisenä iltana viimeistely vielä puuttuu, mutta aplikointi itsessään valmistui. Kunhan tästä joudan, yritän viimeistellä ompelukseni. Kaikki pääsiäisjutskat sun muut mitä täällä blogissa ja Tilda-kirjoissa on ollut, kiehtoisivat niin minuakin, mutta yritän saada jotain vanhoista keskeneräisistä töistäni jotain valmiiksikin, niin en ole vielä päässyt vielä aloittamaan, mutta jotain kangasta jo ostin viikolla.6 kommenttia:

pipsa kirjoitti...

Voihan vitsi, taas tänne tuli kauhee tyhjä tila, vaikka en ees tehnyt mitään. Miten tämmösen tyhjän tilan saa pois, tai mitä mä teen, että sellanen tulee?

Eijuska kirjoitti...

Mutta heponen on ihana,nämä aplikointi ja kirjonta työt ovat ihania,mutta en osaa itse tehdä.

Lasineito kirjoitti...

Empä osaa noi hienoa. Lahjan saaja oli varmasti ihastunut. Hieno

pipsa kirjoitti...

Oon joskus ennenkin tehnyt jotain aplikointijuttuja, mutta nyt ostin sellasta kaksipuoleista liimakangasta ja sen kanssa tää aplikointi sujui tosi helposti. Silitti vaan kankaan kiinni ja sen jälkeen siksakkaaminen onnistui tosi helposti (mun heppa on tehty tavallisella siksakkauksella, ei reunoja kääntämällä, siihen ei aika antanut periksi). Mutta toi kirjonta vaati meikäläiseltä aikaa ja kärsivällisyyttä, muutama hikipisara tuli vuodatettua.

my little cottage kirjoitti...

ihana, tyttäreni olisi onnesta soikeana (2 vuotias) jos saisi tuollaisen tyynyn ;)

Marraskuu kirjoitti...

Aivan ihana :)Meidän Jenna laittoi myös tilaukseen tuollaisen tyynyn tai sitten laukun hepan kuvalla..