torstai 17. huhtikuuta 2008

Tärkeää! Lukekaa kaikki!

Mä olen tässä pari päivää ja yötä miettinyt, mitä tehda Tilda Addikti blogin kanssa. Koska niin monelle olen joutunut "Myymään" - EI OO! Eli kirjoittajan oikeudet on finitto. Tätä tilannetta nyt ie pelasta yksi tai kaksi oikeutta luovutettuna pois.
Olen ohjannut uudet jäsenet tänne foorumiin, mutta niin moni tahtoisi blogiinkin. Raapinut päätä olen niin, että pää on ruvella ja kynnen aluset tikkuja täynnä.

Olen miettinyt, että JOS perustettaisiin toinen blogi. Vanha pysyy ennallaan mutta kirjoittaminen sinne loppuisi.
Sitten eteen on tullut se kysymys että minne? En tahdo luoda Tilda Blogi 2.sta että sinne jatkettaisiin uusilla jäsenillä. Vaan tahdon että jokainen on samssa paikassa, ettei syntyisi niitä kuppikuntia " noi on ryhmässä 1 mut me ollaan ryhmässä 2 :D ( siis toi oli esimerkki, en usko että sitä ihan noin tapahtuisi, mutta raaka esimerkki ;) )

Wordpressissä ja ajatukseni blogissa saa kai näin kirjoittajia enempi mutta en tiedä sitä rajaa mikä siellä on, mutta niitäkin käyttäneenä, voin sanoa, ettei niiden käyttö ole helpommasta päästä aloittelijoita ajatellen.

Sitten tuossa välähti Vuodatus mieleen.
Entä jos tekisi niin ( kun sinne ei saa kirjoittajia kuin yhden) että jokainen kirjautuu samoilla tunnuksilla sinne ja kategoriaan kirjoittaisi aina tekstin jälkeen oman nimensä niin näin erottuisi kuka kirjoittaa.

Vuodatuksen plussat:
- suomenkileinen
- helppo aloittelijoille
- jokainen voisi luoda oman valokuva albumin mutta ne jotka käyttää tyyliä että linkittää muualta, käyttäisi sitä, koska vuodatuksessakin on rajattu kuva tila 30,00Mt
-sivujen ansiosta saisimme jäsenet omilel sivuille, ohjeet omille sivuille, synttäri ringin omalle sivulleen jne...

Vuodatuksen miinukset:
- jumii joskus, mutta koko ajanhan Tuomas tekee työtä jotta se toimisi mutkattomasti
- rajattu kuvatila

Yksin en tätä nyt päätä, koska meitä käyttäjiä on niin paljon että kuuntelen teidänkin mielipidettä.

Vai jatketaanko näin kuten nytkin?

Tämän saman tekstin laitan foorumiimme.

PÄÄTÖS:
Koska suurin osa oöli sitä mieltä, että kakkos blogi bloggeriin, niin tehdään näin. Kaikkia en voi valitettavasti päätökselläni miellyttää, mutta annetaanhan mahdollisuus kaikille Tildaukseen hurahtaneille :)

Mitään pesäjakoja ei tehdä ykkösen ja kakkosen välillä, vain se että bannerista näkee kumpi ryhmä on kysessä.

Tilda Addiktit ryhmä 2 löytyy TÄÄLTÄ

10 kommenttia:

White Linen kirjoitti...

Minusta voitaisiin perustaa Tilda addiktit 2- blogi ja sen lisäksi tämä vanha jatkaisi kuten ennenkin.

KaTilda kirjoitti...

white linen: kiitos mielipiteestäsi, mutta itse kokisin itselleni helpommaksi jos kaikki olisi samassa paikassa. Se voi olla, että 2. blogissa se 100 tulee täyteen hyvin äkkiä taas, kun ihmiset tietää että on taas blogi auki....en tiedä...vaikeaa...

KaTilda kirjoitti...

LISÄYS
Toki jos enemmistö on sitä mieltä nk White Linen että tehdään blogi 2., niin tehdään niin :) Sitä vartenhan minä täällä olen, että teen paikan mieluisaksi teille :)

lasitilkkupuutarha kirjoitti...

Eikös tuossa jos kaikki kirjautuvat samoilla tunnuksilla ole se vaara, että kun yrittää muuttaa omia tekstejään voi vahingossa mennä muokkaamaan jonkun toisen juttuja?? Ajattelin vain että vaikka kyseessä olis vahinko voi siitä tulla aikamoinen soppa - varsinkin kun joukossa sellaisia joille tämä blogin pitäminen ja sinne kirjoittaminen aivan uutta...

LTP

KaTilda kirjoitti...

LTP:
kieltämättä, olet oikeassa.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

mut toi vuodatus tökkii välistä tosi kovasti! mut jos sit päädytään niin eikös niitä kuvia vois siirtää tuol photobuketin kautta niin sit kestäis kauemmin blogi siel ei täyttyis niin nopeesti

Eliza kirjoitti...

Epäilen, ettei vuodatus ole kovinkaan järkevä vaihtoehto isolle porukalle. Ongelmia tulee varmasti, vaikka sen käyttö helppoa onkin. Siellähän voi vaikka muokata toistenkin jutut, jos haluaa ilkeä olla.:/ Tai poistaa jonkun kirjotukset kokonaan.
Mieluumin toinen blogi tänne ja jos löytyisi Katilda sinulle joku kaveri,ettei tarvitsisi yksinään "pitää porukka järjestyksessä".
Tai sitten jatketaan entiseen malliin.

KaTilda kirjoitti...

Eliza: kiitos kommentista. Tuolla foorumin puolella jo kirjoitinkin että vuodatus ei olekkaan hyvä vaihto ehto, koska jokuhan voi ilmottautua tekaistulla nimellä mukaan ja poistaa koko blogin!!!!!!
Kyllä tää multa nyt sujuu ja on helpottanu, kun mun ei tarvii enää vaihtoja yksin pyörittää, siinä oli suurin homma. Ja huhuilen kyllä apua jos sille tuntuu :)

aronja kirjoitti...

Ihmettelenpä että miksei joku toinen voisi perustaa myös vastaavantyylisen Tilda-blogin? Jos kerran kiinnostuneita on runsain mitoin niin mahtuisi kai maahamme toinekin Tildailijoiden blogi-tai vaikka useampiakin.Foorumilla voisi kuitenki turista olipahan missä blogissa tahansa -pääasiassahan jokainen kuitenkin blogiin vain ne työt laittaa esille ja keskustelu sitten on foorumissa. Jos nyt aletaan siirtyä toiseen alustaan niin osa poppoosta putoaa jo takuulla siinä vaiheessa pois ja osa varmaan sitten ei niin tekniikan ihmelapsina jättäytyy jo siitäkin syystä että taas pitäisi jotain uutta opetella...

KaTilda kirjoitti...

aronja:
päätetty on fooruminpuolella jo ettei vuodatukseen. Nähtävästi se nyt menee siihe toiseen bloggerin blogiin. Ja miksi ei muut ole tehny sitä? jaa-a? En tiedä. Mutta itselleni en näe vaivaa tuon toisen järkkäämisestä.