maanantai 5. toukokuuta 2008

Leikkimökki Tildan tyyliin ;D

Aurinkoiset ja lämpimät säät ovat saaneet minutkin tarttumaan maalipensseliin ja olen päässyt jatkamaan ihanaa projektia, eli leikkimökki Huvikumpua. Ja ihana projekti se onkin. Jos minä olisin saanut päättää, leikkimökki näyttäisi vallan toisenlaiselta, mutta hyvä etten saanut päättää, paljon herkullisempi näin. Eli kaikki maalit, värisävyt ja tekstit ja leikkimökin nimikin ovat neitini päättämiä. Tildamainen leikkimökki siis!
Kirpputorilta ostetut pöytä ja pyyheliinateline saivat myös Tildamaisen muutoksen. Emaliastiat myöskin kirppareilta ja näillä leikitään myös. Molemmissa sivuseinissä myöskin mansikoita.
Kaikki mansikat on kirjan Sew pretty homestylen innoittamia.

Kesän aikana kypsyvät sitten ne oikeatkin mansikat, jotka kasvat leikkimökin kupeessa, joten oikein herkullinen projekti tulossa :D
Lisää kuvia leikkimökin sisältä ja ulkoa näet blogistani Piipahduksia


4 kommenttia:

Teresa kirjoitti...

Siis voi voi,aivan ihana!

KaTilda kirjoitti...

järkyttävän ihana! Meillä jos ois tuollanen , lapset ei leikkis siellä, äiti vaan istuis ja ihastelis :D Harmi kun meidän leikkimökki on poltettu saunan uunissa jo vuosia sitten.....

Merja kirjoitti...

Aivan ihana!meidän mökki on kans vihree,sisältä vaaleensininen ja vaaleenpunanen,en taida saada kuvia,niin hämysää siellä....nämä kuvat kyllä innostaa uusimaan möksän sisustusta... ;) kiitos ihanista kuvista!

Salanimi kirjoitti...

Oi mieletöntä, miten ihana!!!
Onnittelut loistavasta ideasta ja hienosta toteutuksesta!!!