kiitos kommenteista, kakku tehty emaliastian päälle ja kun synttärisankari avasi kuvun, paljastui alta röykkiö Geisha karkkeja. Merja niitä voi hyvin syödä :)
KaSil luovuttaa blogin ylläpitäjän oikeuden Merjuskalle, ja toivottaa kaikille blogilaisille hyvää jatkoa ja mukavia tildaus hetkiä. KaSil jatkaa foorumissa. Yhteyden otot Tilda addikti blogia koskien Merjuskalle meiliin:m.tildalainen@gmail.com
Suomen Tilda addiktien ryhmä 2- blogi on jatketta tälle blogille, koska yhten blogiin saa vain 100 kirjoittajaa.Blogin pitäjään (=admin) saat yhteyden:
m.tildalainenATgmail.com
http://kellarinkangaskori.blogspot.com
t.Merjuska
7 kommenttia:
Nam :)
Siis uskomattoman upea, oikea herkkujen herkku!
Onpas herkullisen näköinen kakku!
ihana kakku!hetken luulin jo,että on syötävä....
kiitos kommenteista, kakku tehty emaliastian päälle ja kun synttärisankari avasi kuvun, paljastui alta röykkiö Geisha karkkeja. Merja niitä voi hyvin syödä :)
Ihana kakku, naminaminami
terkuin Jutta
tuomonen se olla pitäis,säilyiskin hetken :o)
Kaisla
Lähetä kommentti