perjantai 24. huhtikuuta 2009

Tilda siivet

Kaikenlaista on tullut puuhailtua, mutta pitkästä aikaa jotain Tildaa olen saanut valmiiksikin asti. No näiden oli tarkoitus valmistua kyllä jouluksi, mutta eikös se ole edessäpäin, joten hyvällä mallilla on joulu ompelusten teko kohdallani ;D ;D

Aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

7 kommenttia:

Korea-Seoul-Map kirjoitti...

Very nice blog~ ^^
do you know Seoul, Korea?
I love to introduce my country.
So, feel free to visit me~
Thanks a lot~~
Have a nice day~~

Kitty Kat kirjoitti...

Ihanat siivet! Miten olet tehnyt tuon valokuvan?

Itse olen koittanut tulostuspaperia, jolle voi tulostaa kuvan ja silittää sen sitten tekstiilin. Tulos on vain melko jäykkä ja kuvaa on hankala saada pysymään...

heini kirjoitti...

Todella kauniit siivet! <3 Samaa kysyisin minäkin, kun kitty kat, että miten olet tuon kuvan tehnyt? :)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!! :)
Sinooperista ostin sellaisen paketin jossa on noita A4 arkkeja (en nyt muista sen nimeä, mutta paketissa on monta arkkia ei vain yksi) joihin voi tulostaa kuvan. Kyllä näilläkin aika jäykkä pinta tulee ja varsinkin jos tekee pienen jutun, joka tarvitse vielä ommella ja kääntää niin hankalaa on. Tämän kuvan silitin paikoilleen vasta kun olin täyttänyt nuo siivet.

Vaarini tyynyyn teetin kerran valokuvausliikkeessä kankaaseen painetun kuvan vanhasta valokuvasta, maksoi muistaakseni 15e, mutta olihan kuva sitten aivan eri luokkaa todella laadukas jälki ja aivan erilainen kuin näillä itsetehtävillä.

Koitan kaivella jostain sen paketin nimen.

Kitty Kat kirjoitti...

Joo, eli samankaltaisia papereita käytät kuin minäkin. Yksi lisähankaluushan noissa taisi olla, että printterin pitää olla tietynlainen. Muistesuihku, muistaakseni?

Pitääpä itsekin kokeilla noita taas joskus ompeluksiin. =)

Piipa kirjoitti...

Käyttämäni arkin nimi on iron-on transfer paper Dataline, pakkauksessaon 10kpl A4 arkkia. Todellakin ihan tämä perinteinen tulostin täytyy olla. Meilläkin on temppuillut tulostin, niin eipä ole voinut tulostella mitään.
Tulostaessa pitää vain muistaa kääntää se peilikuvaksi :)

Vero kirjoitti...

wauw, you make some wonderfull things!! Very very beautiful!

Regards,Veronique